<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Een makelaarskantoor beginnen

Een eigen makelaarskantoor beginnen is een droom van veel makelaars. Het zelfstandig ondernemen, zelf je werktijden in kunnen delen en hard werken voor het eigen succes spreekt veel makelaars aan. Maar een makelaarskantoor beginnen kost ook tijd en geld. Zo moet er een goed businessplan bedacht worden en moeten onder andere de website, huisstijl en promotiematerialen ontwikkeld worden. Houdt dit jou ook tegen? Word dan franchisenemer bij Makelaar0031. De belangrijkste zaken, zoals de formule, website, te koop-borden en andere promotiematerialen, zijn al ontwikkeld. Bovendien heb je geen groot kantoorpand nodig: een ruimte in een bedrijfsverzamelpand of een werkruimte aan huis zou al kunnen volstaan. Je kunt dus snel starten met het werk waar jouw passie echt ligt: woningen verkopen!

Makelaarskantoor beginnen via Makelaar0031

Een makelaarskantoor beginnen via Makelaar0031 betekent ook dat je op een nieuwe manier te werk gaat. Wij werken namelijk volgens een unieke formule waarbij je nauw samenwerkt met de verkoper, via onze unieke internettool. Omdat de verkoper een flinke bijdrage levert, ben jij minder tijd kwijt aan het verzamelen van informatie. Ook heeft de verkoper de keuze om de bezichtigingen zelf te begeleiden. Daardoor blijven de kosten voor de verkoper laag. En kun jij meer doen in minder tijd. Zo wordt een eigen makelaarskantoor beginnen wel heel aantrekkelijk!

Pas jij binnen ons profiel?

Dat je deze pagina aan het lezen bent, zegt ons al heel veel: jij bent die ambitieuze doorzetter die wij zoeken! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:
•    Klantgericht bent
•    Integer en met verantwoordelijkheidsgevoel te werk gaat
•    Proactief bent en er samen met ons een succes van wilt maken
•    Gecertificeerd NVM makelaar-taxateur bent, of van plan bent dit in de nabije toekomst te worden

Word franchisenemer!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vrijblijven contact met ons op via info@makelaar0031.nl,of bel naar 073 – 8200 730. Wij beantwoorden graag al je vragen in een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek.