<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Je eigen makelaarskantoor

Ben jij NVM makelaar en denk je erover om je eigen makelaarskantoor te beginnen? Of heb je al een eigen makelaarskantoor, maar heb je behoefte aan verandering? Dan is franchisenemer worden bij Makelaar0031 wellicht een goede optie voor jou. Wij werken volgens een unieke formule, waarbij jij en de verkoper nauw samenwerken via een unieke internettool. Omdat de verkoper een flinke bijdrage levert, ben jij minder tijd kwijt aan het verzamelen van informatie. Ook heeft de verkoper de keuze om de bezichtigingen zelf te begeleiden. Daardoor kun je meer doen in minder tijd. Bovendien blijven de kosten voor de verkoper op deze manier laag. Besluit hij tijdens het verkooptraject toch dat hij de bezichtigingen aan jou wilt uitbesteden? Of wil hij zijn woning nog meer promoten? Dan kan hij deze aanvullende diensten eenvoudig via onze webshop bestellen. Zo weet de verkoper te allen tijde waar hij aan toe is en waarvoor hij zijn makelaar betaalt.

Werken vanuit je eigen makelaarskantoor

Zelfstandig een eigen makelaarskantoor runnen geeft je vrijheid en flexibiliteit, maar bezorgt je tegelijkertijd ook extra werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een website, huisttijl en promotiematerialen. Dat kost extra tijd en werk en zorgt voor een lange opstartperiode. Makelaar worden bij Makelaar0031 staat voor zelfstandig ondernemen met de support van de franchiseorganisatie. De belangrijkste zaken zijn al voor je geregeld. Bovendien heb je geen groot kantoorpand nodig; een werkruimte aan huis zou al kunnen volstaan. Je kunt dus snel starten met het werk waar jouw echte passie ligt: woningen verkopen!

De voordelen

•    Beproefd succesvol makelaarsconcept
•    Zelfstandig ondernemen met de support van de franchiseorganisatie
•    Focus op eigen (woon-)werkgebied
•    Eenvoudig werken via custom made internettool
•    Interessant verdienmodel
•    Minimale investering

Word franchisenemer!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vrijblijven contact met ons op via info@makelaar0031.nl,of bel naar 073 – 8200 730. Wij beantwoorden graag al je vragen in een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek.