<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Word jij Makelaar076, of Makelaar020?

Ben jij makelaar en verlang je naar meer zelfstandigheid, vrijheid en flexibiliteit? Zou je willen werken als zelfstandig ondernemer binnen een franchiseorganisatie? Wil je huizen verkopen in nauwe samenwerking met de verkoper? Word dan franchisenemer bij Makelaar0031!

 

Als franchisenemer bij Makelaar0031 onderscheid je je van veel andere makelaars. Jij begrijpt dat het vak van makelaar een nieuwe invulling moet krijgen. Daarom werk jij graag met de verkoper samen, als één team. Eerlijkheid en transparantie vind je daarbij belangrijk, dus heb je regelmatig contact met je klant. Hij weet dan ook precies wat hij aan je heeft en waarvoor hij je betaalt: voor de werkzaamheden die je daadwerkelijk verricht. En voor je professionele expertise en kennis van de regionale markt. Zo bouw je gestaag aan je eigen succes én aan dat van de organisatie. En creëren we samen een sterk merk.

6 redenen om franchisenemer te worden bij Makelaar0031:

  • Beproefd succesvol makelaarsconcept
  • Zelfstandig ondernemen met support van de franchiseorganisatie
  • Focus op eigen (woon-)werkgebied
  • Eenvoudig werken via custom made internettool
  • Interessant verdienmodel
  • Minimale investering

Voldoe jij aan het profiel?

Je bent al zover gekomen om op deze pagina te klikken, dus dan ben je waarschijnlijk de ambitieuze doorzetter die wij zoeken! Ben je daarnaast ook klantgericht, werk je integer en met veel verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je proactief en heb je zin om samen een groot succes te maken van onze formule? Dan heb jij het gewenste profiel.

Natuurlijk is het beroep van makelaar beschermd en wij houden dit ook graag in ere. Dus verwachten wij dat je een gecertificeerd NVM makelaar-taxateur (RMT) bent, of dat je van plan bent de Praktijktoets Wonen binnenkort af te leggen.

Enthousiast geworden?

Neem contact met ons op via info@makelaar0031.nl of 073-8200730, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Ook wanneer je vragen hebt: bel of mail!