<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Makelaarskantoor starten

Ben jij NVM makelaar en wil jij je eigen makelaarskantoor starten? Of ben je nog in opleiding en ben je je aan het oriënteren op het starten van een eigen kantoor? Dan heb je vast veel vragen en twijfels. Hoe ga ik mijn businessmodel opzetten? Hoe zou ik te werk willen gaan? Wat moet ik allemaal regelen? Hoeveel kost het om mijn bedrijf startklaar te maken? Als dit soort vragen jouw droom in de weg staan, dan is het wellicht een goede optie om franchisenemer te worden bij Makelaar0031. Dan werk je zelfstandig, maar met de support van de franchiseorganisatie. Wij hebben een mooie formule, website, promotiematerialen en crm-systeem voor je ontwikkeld en klaarstaan voor gebruik. Zodat jij direct kunt starten met het werk waar jouw passie echt ligt: huizen verkopen!

Makelaarskantoor starten via Makelaar0031

Met een kleine investering en korte opstartperiode kun jij je eigen makelaarskantoor starten via Makelaar0031. Dat betekent ook dat je op een nieuwe, moderne manier te werk zult gaan. Wij werken namelijk via een unieke formule. De belangrijkste peiler is dat jij nauw samenwerkt met de verkoper, via onze unieke internettool. Dat scheelt jou tijd, waardoor de kosten voor de verkoper laag blijven. Bovendien heeft de verkoper op elk moment in het verkooptraject de mogelijkheid om aanvullende diensten te bestellen in de webshop. Dienstverlening op maat dus!

Pas jij bij Makelaar0031?

Ook als je onderdeel uitmaakt van een franchiseorganisatie vereist het motivatie en inzet om een succes van je bedrijf te maken. Maar het feit dat je deze pagina aan het lezen bent, zegt ons dat je in elk geval ambitieus bent en een doorzetter. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je:
•    Klantgericht bent
•    Integer en met verantwoordelijkheidsgevoel te werk gaat
•    Proactief bent en er samen met ons een succes van wilt maken
•    Gecertificeerd NVM makelaar-taxateur bent, of van plan bent dit in de nabije toekomst te worden

Word franchisenemer!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vrijblijven contact met ons op via info@makelaar0031.nl,of bel naar 073 – 8200 730. Wij beantwoorden graag al je vragen in een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek.