<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

NVM makelaar worden

Ben jij bezig met een opleiding in de makelaardij en wil je graag NVM makelaar worden? Of ben je al makelaar, maar niet aangesloten bij de NVM en wil je juist gaan profiteren alle voordelen die de NVM te bieden heeft? Dan ben je je vast ook aan het oriënteren op welke manier je je makelaarskantoor wilt gaan runnen. Wil je je klanten flexibiliteit bieden? Vind je dat de traditionele makelaardij niet meer in deze moderne tijd past? Wellicht is franchisenemer worden bij Makelaar0031 wel iets voor jou! Wij werken volgens een succesvol makelaarsconcept waarbij flexibiliteit, innovativiteit en lage kosten hoog in het vaandel staan. Spreekt dit jou aan? Word dan franchisenemer! Wat je daarvoor moet doen? Allereerst het traject via de NVM volgen en NVM makelaar worden. Vervolgens sluit je je aan bij onze organisatie. Met een minimale investering kun je al snel starten met je makelaarswerkzaamheden.

NVM makelaar worden bij Makelaar0031

NVM makelaar worden bij Makelaar0031 heeft diverse voordelen. Je werkt als zelfstandig ondernemer, maar wel met de support van de franchiseorganisatie. Wij hebben een formule ontwikkeld, met bijbehorende internettool, website, huisstijl en crm-systeem. Je kunt dus direct aan de slag met dat wat je het allerliefste doet: huizen verkopen! En wel op een innovatieve manier. Wij werken namelijk nauw samen met de verkopers. Onze verkopers kunnen zelf bepalen welke werkzaamheden ze zelf willen en kunnen uitvoeren en wat ze aan hun makelaar uitbesteden. Dienstverlening op maat dus. Bovendien bespaart het ons tijd, waardoor de kosten voor de verkopers laag blijven.

De voordelen

•    Alle voordelen die de NVM biedt, zoals volledige toegang tot Funda
•    Beproefd succesvol makelaarsconcept
•    Zelfstandig ondernemen met de support van de franchiseorganisatie
•    Focus op eigen (woon-)werkgebied
•    Eenvoudig werken via custom made internettool
•    Minimale investering en interessant verdienmodel

Word franchisenemer!

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vrijblijven contact met ons op via info@makelaar0031.nl,of bel naar 073 – 8200 730. Wij beantwoorden graag al je vragen in een telefonisch of persoonlijk kennismakingsgesprek.