<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Over Mirjam van de Laar

Makelaar0031 is opgericht door Mirjam van de Laar. Mirjam is sinds 1991 werkzaam als beëdigd makelaar-taxateur, waarvan 12 jaar als mede-eigenaar van een gerenommeerd NVM-makelaarskantoor in Rosmalen. De laatste jaren zag Mirjam zowel de markt als de wensen van kopers en verkopers veranderen. Zij besloot in te springen op deze nieuwe marktsituatie en behoeften van klanten. Ze zag het als een uitdaging om het vak van makelaar een nieuwe, eigentijdse invulling te geven. Bijna een jaar werkte ze aan een formule waarin zowel de wensen van kopers en verkopers vervuld worden, alsook die van de makelaar.

 

 

“Mijn visie? Makelaar en verkoper werken als één team aan de verkoop van de woning.
Door deze samenwerking en door optimaal gebruik van internet blijven de kosten voor de verkoper laag.
Mirjam van de Laar, oprichter Makelaar0031.

 

 

Veranderende behoeften van de verkoper

Van verkopers komen de laatste jaren verschillende ontevreden geluiden over de traditionele makelaardij. De woningmarkt was jarenlang zeer slecht. Behalve dat verkopers veel moesten inleveren op de verkoopprijs, kwam daar ook nog eens een torenhoge courtage bovenop. Bovendien willen verkopers van nu meer inspraak op het verkoopproces. Zij willen van de makelaar een meer persoonlijke aanpak zien, die bij hun woning en eigen inzichten past. Zij willen continu op de hoogte zijn van ontwikkelingen rondom de verkoop en mee kunnen denken over vervolgacties. Daarnaast willen zowel kopers als verkopers te allen tijde kunnen bezichtigen en niet afhankelijk zijn van de agenda van de makelaar. Genoeg redenen om over te gaan op een nieuwe werkwijze.

Succesvol pilotkantoor Makelaar073

In 2013 werd het pilotkantoor Makelaar073 opgericht, in regio Den Bosch. In de eerste vijf jaar maakten al veel klanten dankbaar gebruik van de vooruitstrevende aanpak en handige internettool Mijn Makelaar073. De enthousiaste reacties en goede reviews bewezen direct het succes van de formule. Als belangrijkste pluspunten noemen de verkopers de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de internettool. Ook de flexibiliteit van het concept en het persoonlijke contact met de makelaar worden gewaardeerd. Als cijfer geven zij Makelaar073 een dikke 9.

Benieuwd naar de reacties van onze klanten? Lees enkele beoordelingen.

Save