<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Over Makelaar0031

Makelaar0031 is een franchiseorganisatie voor makelaars met een moderne kijk op makelen. Voor makelaars die samen met de verkoper als één team te werk willen gaan. Samen de schouders eronder en ieders kennis en expertise benutten. Door deze samenwerking tussen makelaar en verkoper én door optimaal gebruik van internet blijven de kosten laag. Dat is de kern van Makelaar0031.

Traditionele makelaardij op de schop

Makelaar0031 werd in 2015 opgericht door Mirjam van de Laar. Zij zag een verandering in de wensen van kopers en verkopers, die mede door de economische crisis en slechte woningmarkt steeds sterker werd. Mirjam besloot dat het tijd was voor vernieuwing. De franchiseformule Makelaar0031 is het resultaat.

Wat maakt onze formule zo succesvol en onderscheidend? Als makelaar bij Makelaar0031 maak jij, evenals de verkoper, intensief gebruik van onze speciaal ontwikkelde internettool. Dat werkt snel, bespaart je enorm veel tijd en maakt je flexibel. Maar ook onze kennis van de lokale woningmarkt, iets wat bij veel internetmakelaars ontbreekt, is voor onze klanten een grote pré. Makelaar0031 is echt best of both worlds!

Het voordeel voor de verkoper

Onze dienstverlening is eerlijk en transparant. Want als 0031-makelaar word je betaald voor de werkzaamheden die je daadwerkelijk verricht. Jij verleent je makelaarsdiensten; de verkoper doet wat hij zelf kan en wil doen. Hij heeft daarbij de keuze uit drie verschillende verkooppakketten. Voor elk van deze pakketten is de taakverdeling duidelijk omschreven. Zo weet de verkoper precies wat hij mag verwachten en waar hij de makelaar voor betaalt.

De voordelen voor jou

Dankzij de samenwerking met de verkoper ben je minder tijd kwijt aan het verzamelen van informatie en het begeleiden van de bezichtigingen. Daardoor kun je meer doen in minder tijd. En uiteraard bepaal je zelf of je de overige tijd wilt besteden aan het uitvoeren van meer opdrachten of dat je voor meer vrije tijd kiest. Je werkt als ondernemer maar profiteert toch maximaal van de voordelen van de franchiseorganisatie. Dat betekent dat je je niet druk hoeft te maken over het ontwikkelen van een goede formule, een website of  huisstijl. Dat hebben wij al voor je gedaan. Jij kunt direct aan de slag. Zo bouwen we samen aan een landelijk sterk merk.

Waarom 0031?

De cijfers ‘0031’ herken je ongetwijfeld als het kengetal van Nederland. ‘Makelaar0031’ staat dan ook voor de overkoepelende landelijke franchiseorganisatie. Als franchisenemer open je een kantoor met het kengetal van jouw regio, zoals in regio Den Bosch werd gedaan met het pilotkantoor Makelaar073. Het kengetal in onze naam benadrukt het regionale karakter dat we zo belangrijk vinden. Het is herkenbaar en roept direct een vertrouwd gevoel op bij de klant. Bovendien bakent het ook meteen het werkgebied af waarbinnen jij je makelaarsdiensten aanbiedt. Wel zo duidelijk!