Drie verkooppakketten

Kenmerkend aan onze makelaarsdienst zijn de flexibiliteit en vele mogelijkheden. De verkoper krijgt echt dienstverlening op maat. Hij heeft dan ook de keuze uit drie verkooppakketten: het Basispakket, het Comfortpakket en het All-inclusive pakket. Enkele basisdiensten worden bij alledrie de pakketten door de makelaar zelf verricht. Dit zijn diensten die de verkoper niet zelf kan uitvoeren, zoals de waardebepaling, het maken van de woningbrochure, het juridisch dossier en online dossier, de plaatsing op Funda, het voeren van de onderhandelingen en het opmaken van de koopakte. Welk pakket de klant kiest, hangt af van de hoeveelheid werkzaamheden die hij zelf wil verrichten.

Het Basispakket

Het Basispakket is het meest eenvoudige pakket. Enkel de basis makelaarsdiensten worden door de makelaar verzorgd. De verkoper doet daarnaast veel zelf, zoals het schrijven van de verkoopteksten, het maken van de foto’s en het begeleiden van de bezichtigingen.

Het Comfortpakket

Het Comfortpakket bevat naast de basisdiensten extra diensten ten behoeve van de presentatie en promotie van de woning. De makelaar schrijft wervende verkoopteksten, huurt een professionele fotograaf in en laat 2D en 3D plattegronden maken. Ook wordt er een Open Huis georganiseerd en doet de verkoper mee aan de NVM-Open Huizen Dag.

Het All-inclusive pakket

Verkopers die toch het liefst alles uit handen geven, kiezen het All-inclusive pakket. Naast de diensten uit het Basis- en Comfortpakket, worden er extra diensten geleverd. De makelaar begeleidt namelijk alle bezichtigingen, heeft regelmatig een update-gesprek met de verkoper en begeleidt de overdracht van de woning. Ook worden er extra diensten geleverd voor de presentatie en promotie. Zoals advies van een interieurstylist, een maand Tophuis en Promolabel op Funda, het laten maken van een virtuele tour met 360°-foto’s, een flyerpakket en een extra Te koop-tuinbord.

Aanvullende diensten

Heeft de klant gekozen voor het Basis- of Comfortpakket? Dan kan hij gedurende het verkooptraject op elk gewenst moment aanvullende diensten aanvragen. Bijvoorbeeld wanneer hij de verkoop een boost wil geven door de woning meer onder de aandacht te brengen. Of wanneer hij toch liever begeleiding heeft bij een tweede bezichtiging. Deze aanvullende diensten staan allemaal beschreven op de site en in de klantomgeving Mijn Makelaar0031. Daar kunnen de diensten besteld worden en direct worden afgerekend. Net als in een webshop dus.

Onderstaande tabel maakt de inrichting van de drie verkooppakketten en alle bijbehorende diensten visueel inzichtelijk.
Bouwstenenpakket
Comfortpakket
All-inclusivepakket
Prijs € 1.250,- € 1.750,- offerte op maat
Maak uw keuze Verder Verder Verder
Waardebepaling
Digitale brochure
Fundaplaatsing
Fundastatistieken
Facebook campagne
Te koop-V-bord
Contactgegevens kijkers doorzetten
Online dossier
Juridisch dossier
Onderhandelingen
Koopakte
Wervende verkooptekst optioneel (€ 125,-)
* — € 225,-<h5>Als er een onderscheid moet zijn</h5> <p>Je bent ze ongetwijfeld wel eens tegengekomen op Funda. Onaantrekkelijke of onduidelijke foto's waarbij je direct denkt: "Hier is geen fotograaf aan te pas gekomen". Want het maken van een goede interieurfoto is namelijk heel wat anders dan het maken van een leuk vakantiekiekje. Na het zien van zo'n slechte foto worden vaak de andere foto's van de woning al niet meer bekeken. Een gemiste kans!</p> <p>Onze fotograaf houdt zich dagelijks bezig met woningfotografie en heeft een scherp oog voor alle details die een interieurfoto aantrekkelijk maken. Bovendien beschikt hij over de juiste apparatuur om alles dat gezien mag worden duidelijk in beeld te brengen.</p> <p>Voordelen van professionele verkoopfoto's:</p> <ul> <li>een grote diversiteit aan foto's</li> <li>foto's van zeer goede kwaliteit</li> <li>ervaring en creatieve input van de fotograaf</li> <li>niets in beeld waar de kijker op afknapt</li> </ul> <p><a href="/professionele-fotografie" target="_blank">Klik hier</a> om professionele woningfoto's te bekijken.</p> <p>Als je kiest voor professionele fotografie, neemt onze fotograaf contact met je op om een afspraak te maken.</p> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > Professionele fotografie* optioneel (€ 225,-)
* — € 85,-<h5>Interactie tussen zoeker en object</h5> <p>Alles wat je koopt, pak je het liefst in je hand en bekijk je van alle kanten. Maar bij een woning wordt dat lastig. De interactieve plattegronden van Funda geven een 2D- en 3D- weergave en bieden deze mogelijkheid wel.</p> <p>Mooier nog: bezoekers van Funda kunnen al meteen aan de slag en de woning virtueel inrichten met meubels. Uit onderzoek onder internetbezoekers blijkt dat een woning met een interactieve plattegrond langer wordt bekeken dan een woning met een gewone of geen plattegrond.</p> <p>Voordelen van de interactieve plattegrond:</p> <ul> <li>duidelijk inzicht in de woning</li> <li>bezoeker kan de woning alvast inrichten</li> <li>een langere bezoekduur</li> <li>meer contactaanvragen</li> </ul> <p>Je kunt <a href="/2d-3d-presentatie" target="_blank">hier</a> 2D- en 3D-presentaties bekijken.</p> <p>Ben je overtuigd van de meerwaarde van deze dynamische tool op internet? Bestel dan plattegronden in 2D en 3D.</p> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > 2D- en 3D-presentatie* optioneel (€ 85,-)
Deelname NVM-Open Huizen Dag optioneel (€ 45,-)
Open Huis optioneel (€ 45,-)
Makelaar begeleidt Open Huis optioneel (€ 350,-) optioneel (€ 350,-)
* — € 275,-<h5>Een digitale bezichtiging</h5> <p>Een herkenbaar probleem: je ziet een leuke woning op Funda. De foto’s spreken je aan en je besluit te gaan bezichtigen. Maar tijdens de bezichtiging blijkt de woning heel anders te zijn dan het beeld dat je van de verkoopfoto’s had gekregen. Dat is nu verleden tijd. Met de Videotour geef je potentiële kopers alvast een ‘digitale bezichtiging’. De fotograaf loopt met een videocamera rond door het huis, vanaf het straatbeeld, naar binnen en vervolgens langs elke kamer en de buitenruimte. De video geeft hierdoor een goed beeld van de indeling en ruimtelijkheid van het huis.</p> <p>Voordelen van een videotour:</p> <ul> <li>een ‘digitale bezichtiging’ die veel kijkers zal trekken</li> <li>een duidelijk en waarheidsgetrouw beeld van de ruimtes en indeling</li> <li>je woning wordt langer en aandachtiger bekeken</li> <li>je krijgt meer serieuze bezichtigingsaanvragen</li> </ul> <p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=I5n4XJo2Ai8" target="_blank">Klik hier</a> voor een voorbeeld van een Videotour.</p> <h5>Tip: vergroot het bereik van je Videotour door hem op Facebook en andere social media te plaatsen.</h5> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > Videotour * optioneel (€ 275,-) optioneel (€ 275,-)
* — € 175,-<h5>Rondleiding op maat</h5> <p>Je zou het liefst willen dat iedere bezoeker op internet jouw woning komt bezichtigen. Met een virtuele tour kunnen we de bezoekers dezelfde beleving geven zónder dat ze fysiek op locatie komen. Van meerdere ruimten en locaties worden 360°-foto's gemaakt. Door deze te koppelen ontstaat er een virtuele tour. De bezoeker kan zichzelf door de (buiten)ruimtes navigeren met de navigatieknoppen. Via de hotspots kan hij zich verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. Uit onderzoek blijkt dat door toevoeging van kwalitatief goede 360°-foto's een woning gemiddeld twee keer langer wordt bekeken.</p> <p>Voordelen van een virtuele tour:</p> <ul> <li>360° in de rondte kijken</li> <li>bezoekers bekijken je woning aandachtiger</li> <li>jouw woning wordt beter en langer bekeken</li> <li>meer contactaanvragen</li> </ul> <p>Je bepaalt zelf van welke ruimten je de foto's wilt laten maken. Er worden tot vijf 360°-foto's gemaakt.</p> <p><a href="/virtuele-tour" target="_blank">Bekijk hier</a> een voorbeeld van een 360°-foto.</p> <p>De virtuele tour wordt één jaar lang op Funda gepresenteerd.</p> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > Virtuele tour* optioneel (€ 175,-) optioneel (€ 175,-)
* — € 110,-<h5>Alle afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig</h5> <p>Het vloeroppervlak en de inhoud in kubieke meters van een woning zijn belangrijke kenmerken voor potentiële kopers. Deze afmetingen worden vaak meegenomen in de beoordeling of een woning aan alle wensen voldoet. Bovendien is het sinds 2010 verplicht om woningen in te meten volgens de normen van de BBMI en NEN2580, om de kwaliteit van plattegronden te kunnen waarborgen.</p> <p>Het inmeten van een woning wordt met een moderne handscanner gedaan, die miljoenen punten opmeet in de ruimtes. Hiermee wordt direct een zeer nauwkeurige 3D-weergave van de woning geconstrueerd, met bijbehorende inhouds- en oppervlaktematen. Bij een gemiddelde woning van 200m2 is de specialist slechts 15 minuten bezig. Desgewenst kan de inmeting tegelijkertijd met de fotografie afspraak worden gedaan; er is dus geen tweede afspraak nodig.</p> <p>Aan de hand van de meting wordt een uitgebreid rapport uitgebracht met daarin alle oppervlakte- en inhoudsmaten en berekeningen van effectieve gebruiksoppervlakten. Zo kun je er met een gerust hart vanuit gaan dat de informatie die je verstrekt aan potentiële kopers in orde is.</p> <p>Voordelen van het laten inmeten van je woning:</p> <ul> <li>volledig geautomatiseerd inmeten in slechts 15 minuten tijd</li> <li>tegelijkertijd met fotografie; geen aparte afspraak nodig</li> <li>je ontvangt een officieel meetrapport</li> <li>plattegronden voldoen hiermee aan de BBMI en NEN2580 norm</li> <li>je verstrekt hiermee juiste informatie aan de (potentiële) koper</li> </ul> <p>Wil jij verzekerd zijn van juiste oppervlakte- en inhoudsmaten van jouw woning? Laat je woning dan inmeten door een specialist.</p> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > Inmeten woning* optioneel (€ 110,-) optioneel (€ 110,-)
* — € 175,-<h5>Je huis op z'n mooist</h5> <p>Een grote groep woningzoekers wordt sterk beïnvloed door de sfeer en de inrichting van de huidige bewoners. Het is zelfs doorslaggevend bij het maken van een keuze tussen verschillende woningen.</p> <p>Het is daarom zeer belangrijk dat er een sfeer en stijl wordt gecreëerd die de meeste huizenzoekers aanspreekt. Maar hoe? En wat vinden de kopers mooi? Je bent zelf zo gewend aan je interieur dat het onmogelijk is je huis door de ogen van de kopers te bekijken.</p> <p>Onze interieurstylisten weten precies hoe geïnteresseerden je woning het liefst zien. Zij geven advies over de inrichting waarbij jouw eigen meubels het uitgangspunt zijn. Bij dit advies worden de lichtinval en het gebruiksgemak betrokken.</p> <p>Voordelen van het advies van een interieurstylist:</p> <ul> <li>de foto's spreken meer aan</li> <li>de ruimtes lijken groter</li> <li>de functionaliteit van de woning wordt verbeterd</li> <li>meer resultaat uit bezichtigingen</li> </ul> <p>Interesse? Kies voor de interieurstyliste. Je zult versteld staan van het resultaat.</p> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > Advies van een interieurstylist* optioneel (€ 175,-) optioneel (€ 175,-)
Te koop-tuinbord optioneel (€ 60,-) optioneel (€ 60,-)
* — € 60,-<h5>Jouw huis in de spotlight</h5> <p>Door het grote aanbod op Funda krijgt een huizenzoeker vaak een lange lijst met woningen te zien. Lastig om in die lijst op te vallen, maar met de Toppositie geven we extra zichtbaarheid aan jouw woning. Je woning komt namelijk prominent bovenaan de pagina te staan, boven de andere zoekresultaten. Met deze dienst zet je jouw huis een week lang in de spotlight!</p> <p>Voordelen van Toppositie</p> <ul> <li>tien keer vaker gevonden dan een object zonder Toppositie</li> <li>jouw woning blijft bovenaan staan gedurende de gehele periode</li> <li>je hebt een keuze voor de duur van de periode</li> <li>je krijgt meer bezichtigingsaanvragen</li> </ul> <p>Zijn er meerdere woningen waarvoor Toppositie is ingezet? Dan worden deze huizen en jouw huis steeds willekeurig weergegeven. Jouw woning blijft dus gedurende de hele week bovenaan staan en schuift niet alsnog naar beneden in de lijst.</p> <p>Je kunt Toppositie op Funda ook voor de duur van een maand bestellen.</p> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > Toppositie op Funda - 1 week * optioneel (€ 60,-) optioneel (€ 60,-)
* — € 125,-<h5>Jouw huis in de spotlight</h5> <p>Door het grote aanbod op Funda krijgt een huizenzoeker vaak een lange lijst met woningen te zien. Lastig om in die lijst op te vallen, maar met de Toppositie geven we extra zichtbaarheid aan jouw woning. Je woning komt namelijk prominent bovenaan de pagina te staan, boven de andere zoekresultaten. Met deze dienst zet je jouw huis een maand lang in de spotlight!</p> <p>Voordelen van Toppositie</p> <ul> <li>tien keer vaker gevonden dan een object zonder Toppositie</li> <li>jouw woning blijft bovenaan staan gedurende de gehele periode</li> <li>je hebt een keuze voor de duur van de periode</li> <li>je krijgt meer bezichtigingsaanvragen</li> </ul> <p>Zijn er meerdere woningen waarvoor Toppositie is ingezet? Dan worden deze huizen en jouw huis steeds willekeurig weergegeven. Je woning blijft dus gedurende de hele week bovenaan staan en schuift niet alsnog naar beneden in de lijst.</p> <p>Je kunt Toppositie op Funda ook voor de duur van een week bestellen.</p> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > Toppositie op Funda - 1 maand * optioneel (€ 125,-) optioneel (€ 125,-)
* — € 150,-<p style="font-weight: bold;">Een object bevat vaak meer unieke eigenschappen dan je met één foto kunt overbrengen. Als ‘Blikvanger’ krijgt jouw woning extra ruimte en meer aandacht in de resultatenlijst op Funda en valt daarmee extra op.</p> <p>Blikvanger biedt nieuwe mogelijkheden om je woning te presenteren. Jouw woning krijgt twee keer zoveel ruimte in het overzicht op Funda en in plaats van één foto worden er maar liefst drie foto’s getoond. Met Blikvanger licht je bovendien met tekst een unieke eigenschap van jouw woning uit. Zo genereer je meer kliks en extra kijkers.</p> <p>De voordelen van het inzetten van een Blikvanger zijn:</p> <ul> <li>jouw woning valt extra op</li> <li>je kunt de belangrijkste USP’s van jouw woning belichten</li> <li>Blikvanger resulteert in meer kliks en kijkers</li> </ul> <p>Blikvanger kan worden ingezet voor de duur van een kwartaal.</p> " data-ot-fixed="true" data-ot-delay="0" data-ot-hide-delay="1" data-ot-background="#ffffff" data-ot-border-color="#41bde9" data-ot-border-radius="0" > Blikvanger op Funda - 1 kwartaal * optioneel (€ 150,-) optioneel (€ 150,-)
Aanpassen Funda/brochure optioneel (€ 55,-) optioneel (€ 55,-)
NVM Online bieden optioneel (€ 200,-) optioneel (€ 200,-)
Digitaal ondertekenen optioneel (€ 25,-) optioneel (€ 25,-)
Begeleiding bij bezichtiging optioneel (€ 110,-) optioneel (€ 110,-)
Begeleiding bij 2e bezichtiging optioneel (€ 175,-) optioneel (€ 175,-)
Update-gesprek met de makelaar optioneel (€ 95,-) optioneel (€ 95,-)
Toelichting op de NVM-koopakte optioneel (€ 150,-) optioneel (€ 150,-)
Begeleiding bij de overdracht optioneel (€ 125,-) optioneel (€ 125,-)
De met een * aangemerkte diensten zijn slechts eenmaal in het all-inclusivepakket begrepen.