<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Zo werkt het

Bij Makelaar0031 is de verkoop van een woning een nauwe samenwerking tussen makelaar en verkoper. De verkoper doet wat hij wil en kan doen; jij als makelaar helpt hem daarbij waar wensenlijk en noodzakelijk.

De kennismaking

De verkoper heeft te kennen gegeven dat hij zijn huis wil verkopen. Jullie maken een afspraak voor de woningopname. Tijdens deze afspraak lopen jullie door het huis heen, zodat jij het kan bekijken en de staat ervan kan beoordelen. Tevens leg je het concept van Makelaar0031 aan de verkoper uit, welke pakketten en aanvullende diensten er zijn en wat de eerste vervolgstap is.

Een goed advies

Na de afspraak werk je de waardering van de woning uit. Je baseert deze onder andere op vergelijkbare referentie-objecten en natuurlijk de huidige staat van de woning. De waardering ontvangt de verkoper binnen enkele dagen per brief van je. Hierin benoem je tevens de verwachte opbrengstprijs en advies verkoopprijs. Zodra de verkoper tevreden is over jouw waardering en besluit met jou in zee te gaan, meldt hij zich aan via de website.

Wie doet wat?

Tijdens het aanmelden op de website, kiest de verkoper voor het gewenste verkooppakket. Elk verkooppakket heeft een andere samenstelling. De keuze die de verkoper maakt, is gebaseerd op de hoeveelheid werk die hij zelf wil verrichten. Daarnaast kan de verkoper altijd op later tijdstip aanvullende diensten aanvragen. Hij heeft dus totale vrijheid in hoe hij de verkoop van zijn woning in wil vullen. En hij houdt de kosten zelf in de hand.

Optimaal gebruik van internet

De verkoper en jij werken samen via onze speciaal ontwikkelde internettool Mijn Makelaar0031. Zo zijn jullie beiden altijd op de hoogte van de vorderingen. Alle informatie en documenten over het huis en de verkoper worden in deze klantomgeving opgeslagen. Bezichtigingsaanvragen en reacties van kijkers worden er ook in bijgehouden. En het fungeert hiernaast als webshop voor het bestellen en afrekenen van aanvullende diensten. Alles is volledig geautomatiseerd en het werkt enorm efficiënt.

Onderhandelingen en verkoop

Zodra er een geïnteresseerde voor het huis is gevonden, moet er onderhandeld worden. Dit is natuurlijk jouw expertise. Je zorgt ervoor dat koper en verkoper tot een goede transactieprijs en -datum komen. Tenslotte maak je het koopcontract op en zorg je ervoor dat ieders wensen hierin opgenomen worden. Tot slot kan er getekend worden. En ben jij weer een tevreden klant rijker!