<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Mijn Makelaar0031

‘Samenwerking’, ‘flexibiliteit’ en ‘lage kosten’ zijn de pijlers van onze formule. Om deze kernwaarden te kunnen realiseren, werk je als makelaar van Makelaar0031 in nauwe samenwerking met de klant. Hoe? Via onze handige internettool Mijn Makelaar0031. Deze is speciaal ontwikkeld door een gerenommeerd internetbureau. De tool stelt zowel de verkoper als de makelaar in staat om continu op de hoogte te zijn van de ontwikkelingen rond de verkoop. Het begeleidt de verkoper door het verkoopproces, geeft overzicht over de te verrichten acties en werkt als webshop bij het aanvragen van aanvullende diensten. Erg handig dus!

Informatie verzamelen

Na het eerste contact en de waardebepaling, besluit de verkoper om verder te gaan met jou als makelaar. Om aan de slag te kunnen, meldt hij zijn woning eerst aan via de website. Hij kiest het gewenste verkooppakket en maakt een account aan. Hij vult alle benodigde informatie over zichzelf en de woning in. Heeft de verkoper voor het Basispakket gekozen? Dan schrijft hij hierin ook alle verkoopteksten en uploadt hij de foto’s van de woning. In het systeem worden tevens alle juridische documenten opgeslagen, zodat ze toegankelijk zijn voor beide partijen. Is alle informatie compleet en zijn alle stukken aangeleverd? Dan kun je de woningbrochure opmaken en de woning in RealWorks en op Funda plaatsen. De verkoop kan beginnen!

Gedurende het verkoopproces

Ook tijdens het verkoopproces maken jullie continu gebruik van Mijn Makelaar0031. Via het systeem worden de bezichtigingen gepland en de reacties van alle kijkers bijgehouden. Zo zijn jij en de klant continu op de hoogte van alle ontwikkelingen. Verloopt de verkoop wat minder goed? Dan kan de verkoper op elk gewenst moment aanvullende diensten bestellen via de site. Bijvoorbeeld om het huis mooier te presenteren op internet, om het meer te promoten of om alsnog jouw begeleiding te vragen bij de bezichtigingen of bij de woningoverdracht. De verkoper betaalt direct op het moment van bestellen, net als in een webshop. Zodra er een geïnteresseerde koper is gevonden en de onderhandelingen zijn geslaagd, maak je de koopakte op en upload je ook deze in het systeem. Koper en verkoper kunnen naar de notaris.