<br /><span style="margin-left: 50px">Voor innovatieve makelaars</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Als één team<br /><span style="margin-left: 50px">samenwerken met de verkoper</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|% Ondernemen met de<br /><span style="margin-left: 50px">support van een organisatie</span>%|%<a style="position:absolute;right:50px;bottom: 40px;" href="/franchisenemer-worden"><img src="/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png" onmouseover="this.src='/af/uploads/o/5/2/franchisenemer-worden-h.png'" onmouseout="this.src='/af/uploads/o/1/7/franchisenemer-worden.png'" alt="" /></a>%|%

Overige makelaarsdiensten

Naast het begeleiden van verkopers, bied je als makelaar ook andere diensten aan aan je klanten en aan collega-makelaars.

Aankoop

Woningzoekenden kun je begeleiden bij de aankoop van een huis of appartement. De kopers zoeken hierbij zelf naar een geschikte woning. Jij gaat deze woning met ze bekijken, beoordeelt de waarde ervan en voert de onderhandelingen met de verkopende partij. Je zorgt ervoor dat de afspraken goed worden vastgelegd en begeleidt de kopers bij de eindinspectie en overdracht.

Huur/verhuur

Ook bij het verhuren van iemands woning kun je als makelaar bemiddelen. Je geeft de verhuurder inzicht in de huuropbrengst van de woning, vraagt toestemming voor verhuur aan de bank en regelt de huurvergunning. Ook zoek je een geschikte huurder, stel je de huurovereenkomst op en begeleid je de oplevering van de woning.

Taxaties

Het verzorgen van taxaties behoort ook tot je dienstenpakket. Zowel collega-makelaars als particulieren kunnen je om een taxatie van een woning vragen. Het tarief hiervoor hangt af van de waarde van de te taxeren woning. De aanvrager betaalt een meerprijs voor een NWWI-taxatie, een taxatie met een appartementsrecht of een taxatie met een waarde voor en na een verbouwing.